Werken in Ghana met World of Difference

Geplaatst op sep 27, 2013


VWOD21Dat vrijwilligerswerk niet altijd belangeloos hoeft te zijn blijkt uit het persbericht van Vodafone afgelopen donderdag. Het is inmiddels alweer de achtste editie van World of Difference.

World of Difference is een initiatief van Vodafone waarmee 4 gelukkige winnaars zich een heel jaar betaald kunnen gaan inzetten in Ghana. De focus van goede doelen ligt dit jaar op dance4life en IICD. Dit jaar staat mobiele telefonie en technologie in ontwikkelingslanden op de agenda. Door middel van de mobiel moeten jongeren in Noord-Ghana beter ingelicht worden over gezondheid en seksualiteit.

“Met de opkomst van de mobiele telefoon in Afrika wordt het gemakkelijker om jongeren doelgerichter voor te lichten” – Danielle Puma

Ruim 20% van de tienermeisjes in Ghana is in verwachting of heeft al (meerdere) kinderen. Zwangerschap onder jongeren wordt een steeds groter probleem net zoals HIV en soa’s. Winnaars van deze actie kunnen een jaar fulltime gaan werken en Vodafone betaalt een volledig jaarsalaris + onkostenvergoeding. Zo kun jij het verschil maken in een ontwikkelingsland. Er zijn 4 banen beschikbaar en elke functie moet worden bekleed.

Mocht je nog aan deze actie mee willen doen kan dat tot 1 november via DEZE link.

Overigens is er nog meer positief nieuws deze week vanuit het kamp van Vodafone. De verkoop van de iPhone 5 begint morgen. Momenteel heeft Vodafone een speciale actie waarbij je de eerste 8 maanden 50% korting krijgt op je iPhone 5 abonnement.